Junior Member
Поблагодарили 4 в 1 сообщении
5
|
Добрий день. Тюнер Denys 2.2 , ПЗ крайнє з доступних. У вебсервісах є UA Kino (eneyida.tv ) , KinoUkraine ( uakino.me ) i uaserials Перший з них інколи відгукується тільки на пошук , далі- ні, запустити з нього неможливо нічого, але я знаю , що сам сайт частково втратив працездатність, там втрачена база фільмів, і ремонтувати не поспішають, з ним зрозуміло, але другий, KinoUkraine , працездатний частково, у ньому "поламаний" пошук. Це легко перевірити , увівши до пошуку назву будь якого з наявних у папках фільмів. З папки запускається, але ж знайти нічого неможливо! Нарешті, третій, uaserials , вантажаться з нього тільки постери, він перестав працювати на тюнері ще з літа, Там пошук не працює ніяк, а з папок запустити нічого неможливо . Фізично, з комп'ютера, або андроїда, два останніх сайти цілком і повністю функціональні. Незрозуміло відношення команди програмістів до цілком перспективної моделі, Denys2.2 До речі, у мене є ще два Ustym з Denys_OS , там усе вищеописане один в один. Раніше, пригадую, ті кінотеатри міняли, як рукавички,не працює- викинули, вставили інший. Зараз же , на тому ж вестсаті адміни відфудболюють зі стандартним "усьо работаєт". Увімкніть у себе і подивіться.
|