Справка |
Пользователи |
Календарь |
Поиск |
Сообщения за день |
16.12.2023, 02:53 | #61 |
Junior Member
|
"Нажимаем кнопку Next и включаем питание ресивера"
Це я і роблю, але тюнер не включається, після вставлення штекера до розетки 230V на дисплеї нічого не відображається. Щось блокує його ввімкнення ресивер не вмикається коли я виймаю minijack 3.5 , і тоді я ввімкну плагін, потім увімкнеться тюнер. потім увімкнеться тюнер тюнер НЕ хоче включатися |
16.12.2023, 03:20 | #62 |
Super Moderator
|
От меня вы что хотите?
У меня включается. Проверяйте схему. ПК - usb to rs232 адаптер (или настоящий com-порт) - кабель rs232 to minijaсk 3.5 mm - ресивер. Последний раз редактировалось kosmos17; 16.12.2023 в 03:49. |
16.12.2023, 18:34 | #63 |
Junior Member
|
|
16.12.2023, 22:16 | #64 |
Super Moderator
|
Это к прошивке не имеет никакого значения. Это для снятия лога.
Напоминаю, что при передаче через rs-232 уровни сигнала могут быть от -25 В до +25 В А теперь представьте какой сигнал при неправильной коммутации может подаваться в приставку и почему она не хочет включаться. |
21.12.2023, 13:22 | #65 |
Junior Member
|
Де я можу завантажити редактор каналів для ПК?
Where can I download channel editor for PC please? |
21.12.2023, 22:34 | #67 | |
Junior Member
|
Цитата:
_______ Можливо, є спосіб Завантаження через USB.? Програмісти від тюнерів AB Cryptobox ( ALI ) вони дали таку можливість : Скрытый текстМи завантажуємо останню хорошу програму на USB і перейменовуємо її на:
ali_update.bin Потім вставляємо флешку в USB порт на передній панелі і включаємо живлення на задній панелі. Коли з'явиться слово «boot», утримуйте середню клавішу на передній панелі, поки доки ми не побачимо хід завантаження програмного забезпечення на екрані телевізора та відпустимо кнопку. Після завершення операції тюнер перезавантажиться, і ми відновимо заводські налаштування. [свернуть] ali_update.abs .? Я пробував, але нічого не виходить |
|
22.12.2023, 09:04 | #68 |
Super Moderator
|
Вывод какой из этих измерений? Между чем и чем меряли?
Еще раз повторяю, что схема для прошивки у вас собрана не правильно. Общая схема кабеля должна быть как на фото Скрытый текстЭто схема не переходника, а кабеля который подключается к сом-порту ПК с интерфейсом rs-232. Если нет сом-порта, то используется адаптер USB to RS232. Но не адаптер USB to UART! |
23.12.2023, 02:26 | #69 |
Junior Member
|
@kosmos17 ти чудовий .!!! дякую друже
Ви мали рацію , однак він був неправильно припаяний Я був переконаний, що це добре, так як я так реанімував кріптобокс. Я був такий щасливий, але на жаль перший раз безуспішно і я знову розчарувався. З другої спроби вийшло. Спочатку я вибрав : Upgrade Type > all sw (no channel list) незважаючи на це, старий список каналів залишився тому що він знову включив канал 0002, де були ці перезапуски. Я спробував ще раз, я вибрав : Upgrade Type > all sw + bootloader І це було добре,на дисплеї були рисочки - - - - (No channel) Ось відео: Скрытый текст[свернуть] Последний раз редактировалось irdeto; 25.12.2023 в 17:45. |
24.12.2023, 03:04 | #70 | |
Junior Member
|
Цитата:
Це також працює: Список трансондерів , його не було раніше, але в Список вибраного (FAV) редакторі каналу єдиний лівий список <All Satelite> || FAV List у списку праворуч Це вже не можливо CH вверх/вниз 2. Чи можна збільшити розмір шрифту? У мене є окуляри, але я погано бачу здалеку Але перш за все на панелі інформації приклад: Я знаю, що щось подібне можна зробити, тому що програмісти від Opticum після прохання учасники польський форуму наземні тюнери ALI вони виправили. Вони зробили це тому, що багато літніх людей НЕ бачать У мене раніше були тюнери: Golden Media Uni-box 9080 Golden Media UNI-BOX 2 Golden Interstar Voyager II Пульти дистанційного керування є такими, У мене є такі вони мені залишилися. вони збігаються D-Box 4k кнопку > V.Format ви можете змінити пропорції екрана 480p , 540p , 720p , 1080i , 1080p , 4k і т.д. Білий кнопку > ви входите безпосередньо в C.Клієнт Налаштування клієнта кнопку > P+ P- (в меншому) i PAGE + - ( у більшому ) це вже в Обновление ПО до версии 1.0.08 от 30.11.2023 функціонували і навіть у цьому списку Списки вибраного ( FAV 1 ) > правильний список. Будь ласка, подумайте над виправленнями, якщо можливо Заздалегідь спасибі , і найкращі побажання Последний раз редактировалось irdeto; 26.12.2023 в 21:46. |
|