Справка |
Пользователи |
Календарь |
Поиск |
Сообщения за день |
11.01.2023, 20:17 | #1 |
Administrator
|
Anet smart TV box - это Android TV приставка построенная на производительном процессоре Amlogic S905X3 64-bit Quad Core ARM® Cortex™ A55 2.0GHz.
Встроенные сертификаты Widevine DRM Level L1, DRM, HDCP2.2 позволяют насладиться Disney+, Prime, HBO и другими официальными стриминговыми платформами. Приставка поставляется с универсальным Bluetooth-пультом Anet RCU со встроенной аэромышью (6-осевой гироскоп), функцией голосового поиска, 6-ю программируемыми кнопками, панелью цифровых кнопок, и панелью программируемых кнопок для управления телевизором. Надо сказать, что данный пульт работает по ИК каналу и Bluetooth, а также при необходимости может использоваться с любой Android TV приставкой, оснащенной Bluetooth. Характеристики: CPU: Amlogic S905X3 64-bit Quad Core ARM® Cortex™ A55 2.0GHz GPU: G31™ MP2 Android 9.0 RAM/ROM: 2/16GB WiFi 2.4/5GHz 1200Mbps Bluetooth 5.1, Bluetooth Smart Ready Compliant Поддержка голосового пульта дистанционного управления LAN 100Mbps USB3.0 + USB2.0 порты TF Card HDMI 2.1, DRM, HDCP2.2 Widevine DRM Level L1 HDMI CEC, динамический HDR10, HDR10+, HLG Композитный AV выход 480i/576i Digital Audio output SPDIF Подключение, интерфейсы: 1x HDMI 2.1, 4K UHD 3840x2160p 1x USB 2.0 1x USB 3.0 1x S/PDIF TF карт ридер, поддержка 4 ГБ/8 ГБ/16 ГБ/32 ГБ/64 ГБ 1x RJ45 Ethernet порт 100Mbps 1x AV композитный аналоговый видеовыход Внешний датчик ИК сигналов пульта + LED дисплей 1x DC5521 подключение питания 12В 1А 2.4/5G Dual Band WiFi 1200Mbit/s Bluetooth 5.1 Поставка: 1 Anet smart TV box 4k UHD, черный 1 Bluetooth Anet RCU универсальный программируемый пульт 1 HDMI кабель 1 Инструкция пользователя (4-языка) 1 Блок питания 12V 1A 2 Батареи (AAA) Источник |
01.06.2023, 12:28 | #3 | |
Super Moderator
|
Цитата:
Пропадание картинки связано с включенным режимом AFR. Не на всех каналах правильно определяется частота воспроизводимого контента. Я смотрел на мониторе, да и кабель не лучший был подключен. Просто отключил этот режим и после этого пропадания пропали. |
|
06.09.2023, 19:02 | #5 |
Administrator
|
Обзор от TECHNOZON:
ТВ БОКС UCLAN ANET ОТ УКРАИНСКОГО ПРОИЗВОДИТЕЛЯ, НА АНДРОИД ТВ, С АФР И КЛАССНЫМИ ФУНКЦИЯМИ |
06.09.2023, 19:06 | #6 |
Administrator
|
Огляд від ТЕХНОЗОН:
ТВ БОКС UCLAN ANET ВІД УКРАЇНСЬКОГО ВИРОБНИКА, НА АНДРОЇД ТБ, З АФР І КЛАСНИМИ ФУНКЦІЯМИ |
08.04.2024, 11:02 | #7 |
Junior Member
|
Android-приставка від Anet не використовує CEC через HDMI для управління телевізором - хоча в меню це передбачено. Як екстрене рішення, виробник просто додав 4 додаткові кнопки на пульт дистанційного керування Anet, за допомогою яких можна вмикати/вимикати телевізор, збільшувати/зменшувати гучність і керувати AV-входом через функцію клонування за допомогою інфрачервоного випромінювання. Це чудова ідея, але чому немає прошивки або програмного забезпечення, яке може працювати з CEC?
Навіщо потрібен внутрішній регулятор гучності з власним індикатором гучності на телевізорі? Усі протестовані мною IPTV-приставки з внутрішнім регулятором гучності і переважно зеленим індикатором гучності не можуть використовувати CEC, навіть якщо це вказано в меню. Було б чудово, якби Anet-Box міг звертатися до мережевих жорстких дисків Последний раз редактировалось Digimonteur; 08.04.2024 в 11:08. |
08.04.2024, 11:08 | #8 |
Super Moderator
|
Ви всім розробникам протестованих приставок написали чи вирішили обмежитись цим форумом?
Последний раз редактировалось kosmos17; 08.04.2024 в 11:13. |
08.04.2024, 11:16 | #9 |
Junior Member
|
Як я можу зв'язатися з розробниками прошивки Anet, чи є у вас якісь конкретні посилання?
Я хотів би включити цей Anet-box до свого розпродажу. Але, мабуть, є проблеми з доставкою в Німеччину Я протестую всі коробки по черзі і повідомлю, які це пристрої, з деталями процесора та відповідними даними. В якому розділі мені опублікувати цю інформацію? Це IPTV-приймачі різних виробників і дистриб'юторів, у тому числі китайські пристрої Последний раз редактировалось Digimonteur; 08.04.2024 в 11:29. |
08.04.2024, 11:22 | #10 |
Super Moderator
|
Розміщуйте повідомлення про баг програмного забезпечення згідно алгоритму
ПРАВИЛА РОЗМІЩЕННЯ ПОВІДОМЛЕННЯ: Вказуємо: 1. Модель приставки. 2. Поточну версію ПЗ. 3. Суть поміченої проблеми, докладно (зробив те, не працює те й те...) 4. Покроково описати дії, як повторити проблему. 5. Бажано записати відео на телефон. Посилання на відео розмістити у пості. Можна викласти на файлообміннику FEX.NET При необхідності розробник зв'яжеться з вами і запросить додаткову інформацію! |