International club ™uClan [U2C]  
Старый 16.12.2023, 02:53 #61
irdeto irdeto вне форума
Junior Member
 
Регистрация: 08.12.2023
Приёмник: D-Box 4K
Сообщений: 17
Спасибо: 13
Поблагодарили 2 в 2 сообщениях
3
По умолчанию

"Нажимаем кнопку Next и включаем питание ресивера"

Це я і роблю,
але тюнер не включається,
після вставлення штекера до розетки 230V
на дисплеї нічого не відображається.
Щось блокує його ввімкнення


ресивер не вмикається



коли я виймаю minijack 3.5 , і тоді я ввімкну плагін,
потім увімкнеться тюнер.


потім увімкнеться тюнер
тюнер НЕ хоче включатися
irdeto вне форума   Ответить с цитированием
Старый 16.12.2023, 03:20 #62
kosmos17 kosmos17 вне форума
Super Moderator
 
Регистрация: 06.10.2014
Сообщений: 5 006
Спасибо: 1 186
Поблагодарили 3 634 в 1 560 сообщениях
28178
По умолчанию

От меня вы что хотите?
У меня включается.
Проверяйте схему. ПК - usb to rs232 адаптер (или настоящий com-порт) - кабель rs232 to minijaсk 3.5 mm - ресивер.

Последний раз редактировалось kosmos17; 16.12.2023 в 03:49.
kosmos17 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 16.12.2023, 18:34 #63
irdeto irdeto вне форума
Junior Member
 
Регистрация: 08.12.2023
Приёмник: D-Box 4K
Сообщений: 17
Спасибо: 13
Поблагодарили 2 в 2 сообщениях
3
По умолчанию

Яка мета цього.?

Скрытый текст

[свернуть]


У мене він вимкнений.
Мабуть, тепер уже пізно...
Можливо, це мало бути УВІМКНЕНО з самого початку,
тому тепер унер не включається
він вставлений jack 3,5mm
irdeto вне форума   Ответить с цитированием
Старый 16.12.2023, 22:16 #64
kosmos17 kosmos17 вне форума
Super Moderator
 
Регистрация: 06.10.2014
Сообщений: 5 006
Спасибо: 1 186
Поблагодарили 3 634 в 1 560 сообщениях
28178
По умолчанию

Это к прошивке не имеет никакого значения. Это для снятия лога.
Напоминаю, что при передаче через rs-232 уровни сигнала могут быть от -25 В до +25 В
А теперь представьте какой сигнал при неправильной коммутации может подаваться в приставку и почему она не хочет включаться.
kosmos17 вне форума   Ответить с цитированием
Спасибо:
irdeto (16.12.2023)
Старый 21.12.2023, 13:22 #65
noben noben вне форума
Junior Member
 
Регистрация: 26.05.2020
Сообщений: 12
Спасибо: 0
Поблагодарили 9 в 5 сообщениях
10
По умолчанию

Де я можу завантажити редактор каналів для ПК?

Where can I download channel editor for PC please?
noben вне форума   Ответить с цитированием
Старый 21.12.2023, 14:39 #66
kosmos17 kosmos17 вне форума
Super Moderator
 
Регистрация: 06.10.2014
Сообщений: 5 006
Спасибо: 1 186
Поблагодарили 3 634 в 1 560 сообщениях
28178
По умолчанию

Например здесь.
kosmos17 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 21.12.2023, 22:34 #67
irdeto irdeto вне форума
Junior Member
 
Регистрация: 08.12.2023
Приёмник: D-Box 4K
Сообщений: 17
Спасибо: 13
Поблагодарили 2 в 2 сообщениях
3
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от kosmos17 Посмотреть сообщение
Напоминаю, что при передаче через rs-232 уровни сигнала могут быть от -25 В до +25 В
А теперь представьте какой сигнал при неправильной коммутации может подаваться в приставку и почему она не хочет включаться.
Я перевірив напругу:

Скрытый текст

[свернуть]

Скрытый текст

[свернуть]


_______



Можливо, є спосіб Завантаження через USB.?
Програмісти від тюнерів AB Cryptobox ( ALI )
вони дали таку можливість :


Скрытый текст

Ми завантажуємо останню хорошу програму на USB і перейменовуємо її на:
ali_update.bin

Потім вставляємо флешку в USB порт на передній панелі і включаємо живлення на задній панелі. Коли з'явиться слово «boot», утримуйте середню клавішу на передній панелі, поки доки ми не побачимо хід завантаження програмного забезпечення на екрані телевізора та відпустимо кнопку. Після завершення операції тюнер перезавантажиться, і ми відновимо заводські налаштування.
[свернуть]


ali_update.abs .?
Я пробував, але нічого не виходить
irdeto вне форума   Ответить с цитированием
Старый 22.12.2023, 09:04 #68
kosmos17 kosmos17 вне форума
Super Moderator
 
Регистрация: 06.10.2014
Сообщений: 5 006
Спасибо: 1 186
Поблагодарили 3 634 в 1 560 сообщениях
28178
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от irdeto Посмотреть сообщение
Я перевірив напругу:
Вывод какой из этих измерений? Между чем и чем меряли?

Еще раз повторяю, что схема для прошивки у вас собрана не правильно.
Общая схема кабеля должна быть как на фото

Скрытый текст


Это схема не переходника, а кабеля который подключается к сом-порту ПК с интерфейсом rs-232. Если нет сом-порта, то используется адаптер USB to RS232. Но не адаптер USB to UART!
kosmos17 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 23.12.2023, 02:26 #69
irdeto irdeto вне форума
Junior Member
 
Регистрация: 08.12.2023
Приёмник: D-Box 4K
Сообщений: 17
Спасибо: 13
Поблагодарили 2 в 2 сообщениях
3
По умолчанию

@kosmos17 ти чудовий .!!! дякую друже
Ви мали рацію , однак він був неправильно припаяний
Я був переконаний, що це добре, так як я так реанімував кріптобокс.

Я був такий щасливий,
але на жаль перший раз безуспішно і я знову розчарувався.
З другої спроби вийшло.

Спочатку я вибрав :
Upgrade Type > all sw (no channel list)
незважаючи на це, старий список каналів залишився
тому що він знову включив канал 0002,
де були ці перезапуски.


Я спробував ще раз, я вибрав :
Upgrade Type > all sw + bootloader

Скрытый текст

[свернуть]

І це було добре,на дисплеї були рисочки - - - -

(No channel)



Ось відео:

Скрытый текст

[свернуть]

Последний раз редактировалось irdeto; 25.12.2023 в 17:45.
irdeto вне форума   Ответить с цитированием
Спасибо:
kosmos17 (23.12.2023)
Старый 24.12.2023, 03:04 #70
irdeto irdeto вне форума
Junior Member
 
Регистрация: 08.12.2023
Приёмник: D-Box 4K
Сообщений: 17
Спасибо: 13
Поблагодарили 2 в 2 сообщениях
3
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от kosmos17 Посмотреть сообщение
Обновление ПО до версии 1.0.09 от 12.12.2023
ОСНОВНЫЕ ИЗМЕНЕНИЯ:
=> В User IPTV добавлено быстрое перещение по списку (по 15 каналов кнопка CH вверх/вниз)
1.
Це також працює:
Список трансондерів , його не було раніше,
але в Список вибраного (FAV) редакторі каналу єдиний лівий список
<All Satelite> || FAV List
у списку праворуч Це вже не можливо CH вверх/вниз

Скрытый текст

[свернуть]

2.
Чи можна збільшити розмір шрифту?
У мене є окуляри, але я погано бачу здалеку

Скрытый текст

[свернуть]

Але перш за все на панелі інформації
приклад:

Скрытый текст

[свернуть]

Я знаю, що щось подібне можна зробити, тому що програмісти від Opticum після прохання учасники польський форуму наземні тюнери ALI вони виправили.

Скрытый текст

[свернуть]

Вони зробили це тому, що багато літніх людей НЕ бачать

У мене раніше були тюнери:
Golden Media Uni-box 9080
Golden Media UNI-BOX 2
Golden Interstar Voyager II

Пульти дистанційного керування є такими,
У мене є такі вони мені залишилися.
вони збігаються D-Box 4k

Скрытый текст

[свернуть]

кнопку > V.Format ви можете змінити пропорції екрана
480p , 540p , 720p , 1080i , 1080p , 4k і т.д.
Білий кнопку > ви входите безпосередньо в C.Клієнт Налаштування клієнта
кнопку > P+ P- (в меншому) i
PAGE + - ( у більшому )
це вже в Обновление ПО до версии 1.0.08 от 30.11.2023 функціонували
і навіть у цьому списку Списки вибраного ( FAV 1 ) > правильний список.

Будь ласка, подумайте над виправленнями, якщо можливо
Заздалегідь спасибі , і найкращі побажання

Последний раз редактировалось irdeto; 26.12.2023 в 21:46.
irdeto вне форума   Ответить с цитированием
Ответ

Опции темы

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.

Быстрый переход

 


Текущее время: 02:48. Часовой пояс GMT +3.


Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc. Перевод: zCarot