International club ™uClan [U2C]  
Старый 03.01.2024, 21:12 #71
irdeto irdeto вне форума
Junior Member
 
Регистрация: 08.12.2023
Приёмник: D-Box 4K
Сообщений: 17
Спасибо: 13
Поблагодарили 2 в 2 сообщениях
3
По умолчанию

Удосконалюватися:


1.
як ми хочемо вибрати список FAV , FAV2,3..
не працює CH +/- напр. 10 , тільки один раз вниз , 1, 2, 3

Скрытый текст

[свернуть]


2.
під час виклику списку "OK" ,
як його вибирають : Classic1
коли ми хочемо вибрати інші канали ◄OK►

це змінює список вибраного FAV

Скрытый текст

[свернуть]


3.
коли ми створюємо список уподобань FAV
свайп не працює CH +/- напр. 10 у правій колонці
зліва все нормально CH +/- 10

Скрытый текст

[свернуть]


4.
Будь ласка, збільште шрифт.


5.
Друге натискання "i" щоб вона не зникла сама,
лише третє натискання зникне..


6.
Коли буде в наявності Коли буде Онлайн 1.0.09
можна завантажити з тюнера .?
__

Велике спасибі.

Последний раз редактировалось irdeto; 03.01.2024 в 21:35.
irdeto вне форума   Ответить с цитированием
Старый 10.01.2024, 20:11 #72
irdeto irdeto вне форума
Junior Member
 
Регистрация: 08.12.2023
Приёмник: D-Box 4K
Сообщений: 17
Спасибо: 13
Поблагодарили 2 в 2 сообщениях
3
По умолчанию

Які зміни. ?
irdeto вне форума   Ответить с цитированием
Старый 10.01.2024, 20:14 #73
kosmos17 kosmos17 вне форума
Super Moderator
 
Регистрация: 06.10.2014
Сообщений: 5 006
Спасибо: 1 186
Поблагодарили 3 634 в 1 560 сообщениях
28178
По умолчанию

Проверяйте свой пост и узнаете изменения.
kosmos17 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 10.01.2024, 20:30 #74
irdeto irdeto вне форума
Junior Member
 
Регистрация: 08.12.2023
Приёмник: D-Box 4K
Сообщений: 17
Спасибо: 13
Поблагодарили 2 в 2 сообщениях
3
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от kosmos17 Посмотреть сообщение
Проверяйте свой пост и узнаете изменения.
Ok,

Я перевірю це за мить

____
У мене немає цього тюнера, але я перевіряю
Для HD BOX S600 теж дали.
Цитата:
- Время показа инфопанели, добавлен параметр отображать постоянно.
irdeto вне форума   Ответить с цитированием
Старый 10.01.2024, 20:40 #75
kosmos17 kosmos17 вне форума
Super Moderator
 
Регистрация: 06.10.2014
Сообщений: 5 006
Спасибо: 1 186
Поблагодарили 3 634 в 1 560 сообщениях
28178
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от irdeto Посмотреть сообщение
Время показа инфопанели, добавлен параметр отображать постоянно.
Этот параметр был добавлен в этот ресивер давно.
kosmos17 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 10.01.2024, 22:12 #76
irdeto irdeto вне форума
Junior Member
 
Регистрация: 08.12.2023
Приёмник: D-Box 4K
Сообщений: 17
Спасибо: 13
Поблагодарили 2 в 2 сообщениях
3
По умолчанию

Я перевірив, не все вийшло
Цитата:
1.
як ми хочемо вибрати список FAV , FAV2,3..
не працює CH +/- напр. 10 , тільки один раз вниз , 1, 2, 3
Працює справно
Цитата:
2.
під час виклику списку "OK" ,
як його вибирають : Classic1
коли ми хочемо вибрати інші канали ◄OK►
це змінює список вибраного FAV
Не виправлено
Списки вибраного ще змінюються,
і канали в списку слід змінити
Цитата:
3.
коли ми створюємо список уподобань FAV
свайп не працює CH +/- напр. 10 у правій колонці
зліва все нормально CH +/- 10
Працює справно
Цитата:
4.
Будь ласка, збільште шрифт.
Не виправлено
Ще маленький шрифт для панелі інформації

Скрытый текст

[свернуть]

Маленькі літери
"Не завжди" є польські вивіски

Скрытый текст


Dla Niesłyszących
Dla Niesłyszących - Gość
[свернуть]

Скрытый текст


Makłowicz w podróży - Podróż 1
Gra słów . Krzyżówka
[свернуть]

Код:
5.
Друге натискання "i" щоб вона не зникла сама,
лише третє натискання зникне..
Не виправлено
Цитата:
Сообщение от kosmos17 Посмотреть сообщение
Этот параметр был добавлен в этот ресивер давно.
суть була не в цьому.
Я мав на увазі, що:
Перша преса "i"
> інформація, що відображається відповідно до часу, встановленого в меню напр. 3 sekundy , 5 sekund і т.д.
друге натискання "i" > відображатися весь час
третє натискання "i" або exit, back > це зникнути

Я також не знаю, чому тюнер це відображає
формат зображення 4:3 , так як канал транслює 16:9

Скрытый текст

[свернуть]

У мене в налаштуваннях маю Auto.

Дуже дякую за вже внесені виправлення


Последний раз редактировалось kosmos17; 10.01.2024 в 22:19.
irdeto вне форума   Ответить с цитированием
Старый 10.01.2024, 22:20 #77
kosmos17 kosmos17 вне форума
Super Moderator
 
Регистрация: 06.10.2014
Сообщений: 5 006
Спасибо: 1 186
Поблагодарили 3 634 в 1 560 сообщениях
28178
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от irdeto Посмотреть сообщение
уть була не в цьому.
Я мав на увазі, що:
Перша преса "i"
> інформація, що відображається відповідно до часу, встановленого в меню напр. 3 sekundy , 5 sekund і т.д.
друге натискання "i" > відображатися весь час
третє натискання "i" або exit, back > це зникнути
Выставляйте отображать постоянно инфопанель и выходите по кнопке exit.
Цитата:
Сообщение от irdeto Посмотреть сообщение
під час виклику списку "OK" ,
як його вибирають : Classic1
коли ми хочемо вибрати інші канали ◄OK►
це змінює список вибраного FAV
Вы не понимаете логики работы. Перемещение по списку каналов не влево/вправо, а кнопкой СН вверх/вниз.

Последний раз редактировалось kosmos17; 10.01.2024 в 22:36.
kosmos17 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 10.01.2024, 23:28 #78
irdeto irdeto вне форума
Junior Member
 
Регистрация: 08.12.2023
Приёмник: D-Box 4K
Сообщений: 17
Спасибо: 13
Поблагодарили 2 в 2 сообщениях
3
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от kosmos17 Посмотреть сообщение
Выставляйте отображать постоянно инфопанель и выходите по кнопке exit.
Я знаю, что это возможно.
Но каждый раз когда я переключаю канал мне нужно нажать выход

Это должно быть после второго нажатия "i" навсегда
третий "i" выключится.
окей, если это невозможно, пусть будет так..



Цитата:
Сообщение от kosmos17 Посмотреть сообщение
Вы не понимаете логики работы. Перемещение по списку каналов не влево/вправо, а кнопкой СН вверх/вниз.
Це не так, ти не розумієш
Я знаю, що це можливо CH +/-



Стовпець за замовчуванням / kalonka колонка
можна змінити за допомогою стрілок ◄OK►

Скрытый текст

[свернуть]



Classic 1

не можна змінити ◄OK► , Списки обраного змінюються <FAV FTA>

Скрытый текст

[свернуть]

Коли я мав Golden Media Uibox 2 і і як була один колонка можна змінити за допомогою стрілок ◄OK►


Classic 2
можна змінити за допомогою стрілок ◄OK►

Скрытый текст

[свернуть]


Classic 3
можна змінити за допомогою стрілок ◄OK►

Скрытый текст

[свернуть]
irdeto вне форума   Ответить с цитированием
Старый 10.01.2024, 23:46 #79
kosmos17 kosmos17 вне форума
Super Moderator
 
Регистрация: 06.10.2014
Сообщений: 5 006
Спасибо: 1 186
Поблагодарили 3 634 в 1 560 сообщениях
28178
По умолчанию

Что там у вас было на других ресиверах меня мало интересует.
Все нормально работает.

Научитесь нормально оформлять свой пост.
Уважайте себя и других.
kosmos17 вне форума   Ответить с цитированием
Спасибо:
guraoleg1996 (13.01.2024)
Старый 16.01.2024, 18:38 #80
WILLR WILLR вне форума
Junior Member
 
Регистрация: 13.04.2021
Сообщений: 10
Спасибо: 4
Поблагодарили 3 в 3 сообщениях
4
По умолчанию

Здравствуйте, я купил это устройство, но когда я пытаюсь переключить разрешение, у меня появляется черный экран и неподдерживаемый формат видео на моем телевизоре. Есть ли способ сделать жесткий сброс устройства? Я не нашел на устройстве кнопки жесткой перезагрузки?
С уважением, Willi
WILLR вне форума   Ответить с цитированием
Ответ

Опции темы

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.

Быстрый переход

 


Текущее время: 02:54. Часовой пояс GMT +3.


Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc. Перевод: zCarot