International club ™uClan [U2C]  
Старый 05.07.2023, 20:55 #1
robson1976 robson1976 вне форума
Junior Member
 
Регистрация: 29.10.2021
Сообщений: 3
Спасибо: 0
Поблагодарили 0 в 0 сообщениях
1
По умолчанию Uszkodzony soft?

witam. Robi na Open ATV 7,3 oraz na Denys. Zmieniłem zasilacz ale nadal na samo. Dodaj, że nie jest tak cały czas lecz 3-5 razy na dzień.Może ktoś coś doradzi?
robson1976 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 06.07.2023, 15:16 #2
kosmos17 kosmos17 вне форума
Super Moderator
 
Регистрация: 06.10.2014
Сообщений: 5 018
Спасибо: 1 190
Поблагодарили 3 652 в 1 566 сообщениях
28196
По умолчанию

ZASADY WIADOMOŚCI:
Sprecyzować:
1. Model dekodera.
2. Aktualna wersja oprogramowania.
3. Istota zauważonego problemu w szczegółach (coś zrobiło, coś nie działa...)
4. Opisz krok po kroku kroki, aby powtórzyć problem.
5. Wskazane jest nagranie wideo telefonem. Wstaw link do filmu. Można umieścić na hostingu plików FEX.NET
kosmos17 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 07.07.2023, 22:24 #3
robson1976 robson1976 вне форума
Junior Member
 
Регистрация: 29.10.2021
Сообщений: 3
Спасибо: 0
Поблагодарили 0 в 0 сообщениях
1
По умолчанию

1-Ustym Uklan 4k pro
2-otwarty ATV 7.3
3-Włacza wyłączenia (jak na filmiku)


https://fex.net/s/a1vdb1b

robson1976 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 08.07.2023, 08:03 #4
kosmos17 kosmos17 вне форума
Super Moderator
 
Регистрация: 06.10.2014
Сообщений: 5 018
Спасибо: 1 190
Поблагодарили 3 652 в 1 566 сообщениях
28196
По умолчанию

Obejrzałem filmik i nic nie zrozumiałem.
Jeśli masz problem z openATV, jesteś tutaj https://www.opena.tv/forum525/?
Twój dekoder przechodzi w tryb odzyskiwania?
kosmos17 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 08.07.2023, 09:53 #5
robson1976 robson1976 вне форума
Junior Member
 
Регистрация: 29.10.2021
Сообщений: 3
Спасибо: 0
Поблагодарили 0 в 0 сообщениях
1
По умолчанию

Tak przechodzi w tryb odzyskiwania na Denys Os robi to samo. Wgrałem nowy openATV i dalej to samo
robson1976 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 08.07.2023, 11:21 #6
kosmos17 kosmos17 вне форума
Super Moderator
 
Регистрация: 06.10.2014
Сообщений: 5 018
Спасибо: 1 190
Поблагодарили 3 652 в 1 566 сообщениях
28196
По умолчанию

Wtedy jest to awaria sprzętowa dekodera.
Wymaga naprawy. To nie wina oprogramowania.
Mógł wystąpić problem z panelem przednim lub przyciskiem zasilania.
kosmos17 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ

Опции темы

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.

Быстрый переход

 


Текущее время: 04:51. Часовой пояс GMT +3.


Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc. Перевод: zCarot